Bike 45 The Hague

Bike 45 The Hague
Zoutmanstraat 45, 2518 GM Den Haag, T 070-345 2902
Plaatsen
Capaciteit
Beschikbaar
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
100
geen
geen
geen
geen
65
-VOL-
-VOL-
-VOL-
-VOL-

KOSTEN

 

Informatie vindt u op www.bike45.nl

GEWONE FIETS

Bandbreedte tot 50mm
€ 21,00 per maand
24/7 Camerabeveiliging
Direct toegang tot jouw stalling
Makkelijk bereikbaar
Maandelijks opzegbaar
 

E-BIKE

Bandbreedte tot 50mm
€ 22,50 per maand
24/7 Camerabeveiliging
Direct toegang tot jouw stalling
Makkelijk bereikbaar
Maandelijks opzegbaar
BIJZONDERHEDEN

Bike45 is een gloednieuwe fietsenstalling met moderne apparatuur en heeft zijn deuren geopend in 2021. Door middel van een gemakkelijke abonnementsvorm zorgen wij voor een veilige, gemakkelijke fietsenstalling die maandelijk opzegbaar is. Wij werken geheel digitaal.

De wereldwijde transitie naar het gebruik van elektrische fietsen heeft ervoor gezorgd dat er een exponentiële stijging plaats heeft gevonden in het aantal E-bikes dat is aangeschaft in de afgelopen jaren. Ons is opgevallen dat er momenteel niet genoeg fietsenstallingen zijn in het centrum die een veilige en gemakkelijke service aanbieden om je E-bike op te laden en deze veilig te stallen. Vanwege onder andere deze reden zijn wij met een plan gekomen om dit probleem op te lossen. Zo is Bike45 vanuit de Heering Group tot leven gekomen.

Pal tegenover Heering Office in de altijd levendige Zoutmanstraat is de locatie van Bike45 gevestigd. Centraal, om zoveel mogelijk mensen in het Zeeheldenkwartier te kunnen voorzien van een fietsenstalling die echt dicht bij huis is. Wij zijn ervan overtuigd dat je je fiets ook dichtbij het centrum van het prachtige Den Haag voor een vaste prijs moet kunnen stallen.


OPMERKINGEN