Stalling Jasmijn

Stalling Jasmijn
Jasmijnstraat 49, 2563 RS Den Haag, T 06-44306450
Plaatsen
Capaciteit
Beschikbaar
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
105
25
16
1
-
21
1
1
-VOL-
-

KOSTEN
Kosten stallen fiets € 16,00. kosten stallen scooter € 30 per maand. Kosten stallen motor € 60 p.maand. De aanschaf van de op uw naam geprogrammeerde sleutel bedraagt € 40,-. De penning aan de fiets /scooter is gratis. Verder betaald u een maand borg. De huur kunt u desgewenst maandelijks, per kwartaal ,half jaarlijks of per jaar betalen. U kunt betalen per automatische overschrijving. Het opzeggen van de stallingsplaats dient 2 maanden van te voren te gebeuren en tevens vóór de eerste van de maand, De eventuele teveel betaalde huur wordt teruggestort. Bij een huurachterstand van meer dan 2 maanden vervalt het recht op de stallingsplaats.
BIJZONDERHEDEN
De stalling is ruim opgezet. daar waar fietsen bij andere stallingen slechts 42 cm ruimte hebben, is de stallingsruimte per fiets hier gemiddeld 50 cm. De ruimte is droog en fietsen kunnen zowel in bovenrekken of in stallingsvakken op de grond worden geplaatst. De grondvakken hebben geen beugels, om kromme wielen te voorkomen. Deze stalling bestaat uit drie aparte ruimten, Zo staan fietsen gescheiden van Motoren en Scooters. Scooterrijders kunnen de motorruimte niet betreden. Bovendien is het slotsysteem zo geprogrammeerd dat de fietsers niet bij scooters en motoren kunnen komen. Elke ruimte is dus afgesloten en alleen begaanbaar voor het type vervoermiddel dat wordt gestald. Het gehele pand is afgesloten met het nieuwste Iloq systeem. Er is stroom aanwezig. De stalling heeft camera beveiliging

OPMERKINGEN
Men kan eventueel een electrische fiets en of scooter stallen en opladen. De stallingsbeheerder woont om de hoek van de stalling en is bij vragen of opmerkingen snel beschikbaar. Voor zakelijke rijders kan op verzoek een rekening worden uitgeschreven. In de aangegeven huur is de BTW inbegrepen.