Damasstraat

Damasstraat
Damasstraat 9a, 2522 TJ Den Haag, T 06-51231012
Plaatsen
Capaciteit
Beschikbaar
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
50
15 stalling is op dit moment vol !!!!!!!!
4
-
-
10
-VOL-
-VOL-
-
-

KOSTEN
Het stallen van een fiets kost € 15.00 per maand zowel onder als boven, de borg voor de keytag is € 15.00 Het stallen van een scooter,motor of bromfiets kost € 27.50 per maand de borg voor de keytag is € 15.00 Het stallen van u fiets,scooter en /of motor in de stalling is geheel voor eigen risico . De beheerder/eigenaar is niet aansprakelijk voor schade,verlies en/of diefstal van een in de stalling geparkeerd voertuig. Indien u dit wenst kunt u hiervoor zelf een verzekering afsluiten. Legitimatie verplicht !!
BIJZONDERHEDEN
De stalling is 7 x 24 uur goed bereikbaar en het zijn eigen vaste plekken. Er is 24 uur,s camera bewaking waarvan de beelden tijdelijk worden opgeslagen . De kosten bedragen per fietsplaats € 15,00 per maand, zowel onder als boven De huur dient per kwartaal vooraf betaald te worden.,en zal worden gestuurd per mail, die u dan kunt overmaken op het genoemde banknummer. Er kunnen geen fietsen in met manden en kinderzitjes. !!!!!!!!!

OPMERKINGEN
De stalling bestaat uit fietsrekken onder en boven. De eigenaren die geen moter, scooter of bromfiets bezitten kunnen niet met de key van de ruimte gebruik maken waar die zijn gestald.