Fietstenstalling Abeelstraat

Fietstenstalling  Abeelstraat
t.o. Abeelstraat. 2, 2565 XP Den Haag, T 0624898161
Plaatsen
Capaciteit
Beschikbaar
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
62
-
-
-
-
-VOL-
-
-
-
-

KOSTEN
De kosten bedragen per fiets € 11,00 p.maand. Borg voor button bedraagt € 25,-. Voor de penning aan de fiets € 5,-. Bij verlies van de button vervalt de teruggave van de borg. De huur wordt per kwartaal vooraf geïnd. U dient te betalen per automatische overschrijving en te zorgen voor voldoende saldo voor een automatische overschrijving. Het opzeggen van de stallingsplaats dient 2 maanden van te voren te gebeuren en tevens vóór de eerste van de maand, De eventuele teveel betaalde huur wordt teruggestort. Bij een huurachterstand van meer dan 2 maanden vervalt het recht op de stallingsplaats.
BIJZONDERHEDEN
Bij het stallen van uw derde of vierde fiets krijgt u korting. 25% derde fiets, als het een benedenplaats betreft en 50 % voor de vierde fiets, als het een benedenplaats betreft.

OPMERKINGEN
De stalling is 24 uur bereikbaar en is afgesloten met een elektronisch slot. De stalling bestaat uit fietsrekken losse plekken en Velovators (tilliften) Bovenplaatsen zijn makkelijk te bereiken. De werkgroep fietsenstalling Bomenbuurt‚ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadigingen of brand.