Stalling toevoegen

Heeft u een fietsenstalling en wilt u deze graag toevoegen aan deze website dan kan dat eenvoudig. Vul hiervoor het onderstaande formulier in.

Administratie online

De vermelding op deze website met uw fietsenstalling, kan u extra behulpzaam zijn om meer huurders te vinden. Maakt u gebruik van de uitgebreide versie, dan kunt u eenvoudig mensen op de wachtlijst laten inschrijven. (I.v.m. de AVG is het niet mogelijk om wachtlijsten onderling uit te wisselen.)

Kosten

Het vermelden van uw fietsenstalling op de site is gratis. Hiervoor laten wij dan uw adres zien en de soort plaatsen in uw stalling. U betaalt uitsluitend éénmalige inschrijfkosten à 25 euro voor het aanmaken van uw profiel.

Wilt u meer informatie op de site en gebruikmaken van het bijhouden van het aantal lege plaatsen, dan kunt u, met abonnement, eenvoudig zo vaak veranderen als u wilt. Het abonnement kost 75 euro per jaar.
Hiervoor ontvangt u dan ook een deurbord waarop duidelijk staat vermeld waar men uw gegevens online kan vinden. Meer promotiemateriaal om uw stalling onder de aandacht te brengen gaan wij u later aanbieden op de promotiepagina. [Bedragen zijn excl. BTW]

Tevens beschikt u als abonnee over een wachtlijst van mensen die graag gebruik willen maken van uw stalling. Nog een bijkomend voordeel, u wordt niet steeds lastiggevallen of er al een plaats vrij is.

Stalling toevoegen

Mocht u een stalling hebben en die aan deze website toevoegen, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken om hem aan te melden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om een en ander kort te sluiten.