Stalling Begoniastraat

Stalling Begoniastraat
Begoniastraat 246a - 248, 2565 SV Den Haag, T 06-
Plaatsen
Capaciteit
Beschikbaar
Fiets
Scooter
Motor
Bakfiets
Scootmobiel
70
2
10
-
-
2
-VOL-
-VOL-
-
-

KOSTEN
Het stallen van een fiets kost € 15,- per maand Borg voor de Keytag is € 25.00,- het is vanaf 09-09-2019 verboden de accu van uw elektrische fiets nog in de stalling op te laden dit dient thuis of ergens anders te gebeuren dit i.v.m. veiligheidsoverwegingen . Het stallen van een scooter kost € 35.00,- per maand Borg Keytag € 35,- Het stallen van een motor kost € 60,- per maand Borg voor de keytag is € 50,-
BIJZONDERHEDEN
De stalling is in 2015 vergroot en geheel opgeknapt in samenwerking met de gemeente Den Haag Er is 7 x 24 uur,s camerabewaking waarvan de beelden worden opgeslagen !! De feestelijke opening was in November 2015 door de wethouder van Den Haag.

OPMERKINGEN
Het stallen van u fiets, scooter en/of motor in de stalling is geheel voor eigen risico !! De beheerder/eigenaar is niet aansprakelijk voor schade,verlies en/of diefstal van een in de stalling geparkeerd voertuig. Indien u dit wenst kunt u hiervoor zelf een verzekering afsluiten !! De betalingen voor fietsen kunnen uitsluitend per kwartaal worden voldaan !! Het opzegtermijn voor fietsen is een ook een kwartaal !! Legitimatie verplicht !!